Helmi Moni B-vitamiini, 180 purutablettia

UUTUUS -25%

Helmi Moni B-VITAMIINI purutabletti sisältää 8 eri B-vitamiinia

Helmi Moni B-vitamiini  on kotimainen purutablettivalmiste joka on appelsiiniaromilla maustettu. Purutabletin voi pureskella, imeskellä tai nielaista kokonaisena oman mieltymyksen mukaan.

Helmi tuotteet ovat kotimaisia ​​ravintolisävalmisteita, jotka tukevat monella eri tavalla elimistösi hyvinvointia sekä vastustuskykyä. Ne tukevat aivojen toimintaa, vastustuskykyä, muistia ja oppimista. Ne myös ehkäisevät väsymystä ja uupumista, edistävät normaalia aineenvaihduntaa sekä edistää hiuksia ja kynsiä kasvamaan vahvoina.

Foolihapon ja B12-vitamiinin tehokas toiminta vaatii C-vitamiinin läsnäoloa sekä C-vitamiinin edesauttaa raudan imeytymistä.

Suositeltavaa tilata samalla Helmi Multi + D3-vitamiini.

Tilamaalla hyväksyt toimitusehdot.

59,90 € 79,90 €

Helmi tuotteet ovat kotimaisia ​​ravintolisävalmisteita. Purutabletti alkaa imeytymään elimistöön heti suussa ja jatkaa imeytymistä vatsalaukussa sekä ohutsuolessa.

B-vitamiinit tukevat monella eri tavalla elimistösi hyvinvointia sekä vastustuskykyä. Ne tukevat aivojen toimintaa, vastustuskykyä, muistia ja oppimista. Ne myös ehkäisevät väsymystä ja uupumista, edistävät normaalia aineenvaihduntaa sekä edistää hiuksia ja kynsiä kasvamaan vahvoina.

Helmi B-vitamiini

 1. Tiamiini 1,1mg 100% RI*
 2. Riboflaviini 1,4mg 100%RI*
 3. Niasiini 16mg 100% RI*
 4. Pantoteenihappo 6mg 100% RI*
 5. B6-vitamiini 1,4mg 100% RI*
 6. Biotiini 50µg 100% RI*
 7. Foolihappo 200µg 100% RI*
 8. B-12 vitamiini 250µg 10000% RI*

*Osuus päivittäisestä vertailuarvosta

B-VITAMIINIA ja muita vitamiineja ihminen tarvitsee päivittäisessä elämässään ja kehityksessään. B-ryhmän vitamiinit ovat elämän ja terveyden kannalta äärettömän tärkeitä, ja näin varsinkin hermostolle, aivoille sekä sydämelle ja verenkiertojärjestelmälle. Tärkeää on nimenomaan niiden riittävä saanti, sillä niillä on suora vaikutus sydämeemme, mielialaamme, energiaamme, painoomme ja jopa ruoansulatukseemme. B-vitamiinit ovat elintärkeitä energian tuotannossa ja terveiden punasolujen muodostuksessa sekä toiminnassa. Ne eivät tosin anna suoraan energiaa, mutta ne auttavat kehoa käyttämään tehokkaasti polttoaineina hiilihydraatteja, rasvoja ja proteiineja, jotka ruoansulatuksen ja imeytymisen kautta muutetaan energiaksi solun mitokondrioissa.

Nykypäivän nopea elämänrytmi asettaa meille omat vaatimuksensa: intensiivisenä työ- tai opiskelukautena kehomme saattaa tarvita lisätukea B-vitamiinien muodossa.

B-ryhmän vitamiinit ovat tärkeitä myös aivoille: jopa hyvin pieni B-vitamiinin puute häiritsee aivotoimintaa ja vaikuttaa siten ajatteluun, keskittymiseen ja myös tunteisiin. Kuten edellä tuli mainituksi, B-ryhmän vitamiinit auttavat glukoosin - elimistön polttoaineen - muuttamista energiaksi. Siten B-vitamiinien puutteen tärkein tunnus onkin juuri väsymys ja mielialan muutokset.

B-vitamiinien puutteen tärkein tuntomerkki on väsymys ja mielialan vaihtelut

B-vitamiinin puute aiheuttaa monia muitakin vakavia terveysongelmia, kuten: anemia, masennus, ärtyisyys, hajamielisyys, ummetus, huono ruoansulatus, sydämen ongelmat, lihasheikkous, huono muisti ja keskittyminen, ihon-, hiusten-, kynsien-, suun-, kielen- ja silmien huono tilanne, epäsäännölliset sydämenlyönnit, ruokahaluttomuus.

B-ryhmän vitamiinien tehtäviä ovat:

 • Elimistön varustaminen energialla.

 • Korvaamattomia hermoston normaalille toiminnalle

 • Tarpeelliset ruoansulatuskanavan lihasten kunnon ylläpidossa

 • Ihon, hiusten, silmien, suun ja maksan terveyden varmistamisessa.

Jokainen B-vitamiini täyttää elimistössä yhtä korvaamattomista tehtävistä ja siksi on tärkeää saada kaikkia B-vitamiineja samanaikaisesti ja kerralla.

Tilaa palvelumme

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.