Hae meille töihin

Sinun ei tarvitse olla alan konkari, kunhan sinulla on halu ja motivaatio kohdillaan oppimiseen. Koulutamme itse työntekijät työtehtäviin, jolloin annamme tarvittavat tiedot ja taidot joita tehtävissäsi tulet tarvitsemaan.  

Meillä kaikki tekevät töitä onnistumisen eteen, ja sinulla on täydet mahdollisuudet onnistua meidän kanssamme, meidän tiimissä. Tiimissämme kaikkia henkilöitä autetaan ja tuetaan eikä ketään jätetä ringin ulkopuolelle.

Työtä voi tehdä kokoaikaisena tai osa-aikaisena. Työ sopii kaiken ikäisille, nuorista aina eläkkeellä oleville. Opiskelijoita autamme selvittämään henkilökohtaiset tulorajat jottei heidän tukensa katkea. 

Meillä on mahdollisuus ansaita enemmän mitä mahdolliset tuet edes ovat, kaikki on työntekijästä kiinni haluaako palkan olevan 500€, 2500€ tai 4000€. Meillä ei ole kattoa palkanmaksussa, joten osa työntekijöistämme haluaakin tehdä yli 4500€ kuukausituloa itselleen. Tule keskustelemaan kanssamme niin pääset toteamaan kuinka helposti Sinun on mahdollisuus ansaitset yli 2500€ kuukaudessa.

Työmarkkinatuki on keskimäärin 702 euroa kuukaudessa, meillä ollessa töissä ei ole mikään temppu ylittää tuota summaa tekemällä töitä esimerkiksi 3h päivässä tai 2 päivää viikossa.

Maksamme hyvin tehdystä työstä loistavaa palkkaa, joka kestää vertailun. Lisäksi mahdollisuus saada 4kk jälkeen 1000€ EXTRA BONUS!!!! 

Opiskelijoille räätälöidään tarvittaessa henkilökohtainen suunnitelma.

Täytä alla oleva lomake niin otamme sinuun yhteyttä.