Toimitusehdot

Helmi Vita Oy ja Silent Park Oy

Helmi tuotteet:

Saat Helmi tuotteen postilaatikkoosi noin 7 arkipäivän kuluessa tilauksestasi ilman postikuluja, poikkeuksena tammikuu ja helmikuu 2022 jolloin tilatut tuotteet lähetämme helmi-maaliskuun aikana 2022. Tilaukset ovat jatkuvia tilauksia. Kaikki tilaukset toimitetaan vaivattomasti suoraan kotiisi postitse. Alennukset koskevat aina ainoastaan ensimmäisiä toimituksia eli jatkotilauksiin saatu alennus ei enää päde.


Tilattavissasi on kaksi tuotepakettia sekä molemmat yhdessä.

Helmi B-vitamiini 90 purutablettia, TARJOUS 39,95€ (ovh 49,95€)

Helmi Multi + D-vitamiini 90 purutablettia, TARJOUS 39,95€ (ovh 49,95€)


90 purutablettia tai 180 purutablettia Helmi -tuotepaketti sisältää 1 tai 2 tuotepakettia, valintasi mukaan. Helmi tuotteen vitamiinit riittävät tavallisella annostuksella, yksi tabletti päivässä, yhdelle henkilölle 3kk tai puoleksi vuodeksi riippuen kumman tilauksen olet valinnut alussa. Jatkolähetykset ovat aina 6kk pituisia. Mikäli haluat käyttää Helmi Multi + D-vitamiinia 2 tablettia päivässä, tilaa 2x se määrä jonka tilaisit muuten. 


 Jatkotilauksen hinta on aina: 

6kk Helmi B-vitamiini, ASIAKKAILLEMME 59,90€ (ovh 99,95€)

6kk Helmi Multi + D-vitamiini, ASIAKKAILLEMME 59,90€ (ovh 99,95€)

Tilaukset ovat jatkuvia tilauksia ja jatkotoimitukset lähetämme 6kk välein. Ensimmäisien 3kk tuotteiden jatkotoimitukset toimitetaan 2kk kuluttua ensimmäisestä toimituksesta. Toimituskulut sisältyvät hintaan.

Tilauksen tilataan ja lähetetään aina jatkuvina kestotilauksena.  6kk tapahtuvan jatkotoimituksen hinta on aina edullinen tarjoushinta 59,90€ / Helmi tuote. Tuotepaketti toimitetaan yhtenä lähetyksenä ja lasku toimitetaan tilauksen mukana. 

Laskusta voit tarkastaa asiakaspalvelunumeron mikäli haluat siirtää seuraavaa toimitusta, katkaista tilauksen tai sinulle tulee muuta kysyttävää.

Sinulla on 14 vuorokauden peruutusoikeus. Mikäli haluat peruuttaa tilauksen käyttäen peruutusoikeutta, tulee sinun olla yhteydessä asiakaspalveluumme sekä maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut. Pyydä aina Postin kuitti palautuksesta. Palautus ei ole tilauksen peruutus ilman yhteydenottoa asiakaspalveluumme. Lisätietoja peruuttamisoikeuden käytöstä saat asiakaspalvelustamme. Huomaathan, ettei palautusoikeus koske kestotilauksen ensimmäisen tuotelähetyksen jälkeen toimitettuja, samansisältöisiä tuotelähetyksiä.


Sopimusehdot on päivitetty 10.12.2021 ja ne ovat voimassa kaikille kirjatuille ja uusille sopimuksille

Yleistä

Nämä toimitus- ja sopimusehdot koskevat vain Manner-Suomeen toimitettavia tilauksia, sillä muualle niitä ei toimiteta. Henkilön tulee olla yli 18-vuotias tilatakseen Silent Park Oy:lta.

Kestotilaus ilman sitoutumisaikaa tai ostovelvoitetta

Meillä ostosten teko on helppoa ja yksinkertaista. Silent Park Oy myy tuotteita nykyisellä tilausperusteella, jonka mukaisesti tilauksesi toimitetaan aina suoraan postilaatikkoosi. Sinun ei siis tarvitse koskaan huolehtia milloin seuraava lähetys toimitetaan sillä se näkyy aina edellisessä laskussa. Ensimmäinen lähetys toimitetaan 10 arkipäivän kuluessa tilauksestasi ja saat 3 kuukauden käyttöannoksen alennettuun hintaan - maksat vain 49,90 € mukana tulevalla laskulla. Jatkossa saat Helmi -lähetyksen joka kuudes kuukausi hintaan 59,90€ ilman toimituskuluja / lähetys. Ensimmäinen kuuden kuukauden jatkolähetys toimitetaan 10 viikon kuluttua ensimmäisestä 90 päivän tilauksesta, jonka jälkeen toimitukset lähetetään kuuden kuukauden välein. Erikoistarjoukset sisältävät eri hinnat, mutta jatkotilaukset tulevat samalla tavalla. Huom. Tammikuussa 2022 tehdyt tilaukset lähetämme poikkeuksellisesti helmi- maaliskuussa 2022.

Ilmoita asiakaspalveluumme aina hyvissä ajoin ennen seuraavan toimituksen lähettämistä, jos haluat tehdä muutoksia tilaukseesi tai peruuttaa tilauksesi. Ilmoituksen voit tehdä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Viimeinen muutospäivä ja tilauksen peruutuspäivä on oheisessa laskussa näkyvä seuraava lähetyspäivä. Laskussa näkyvän seuraava lähetyspäivä:n jälkeen seuraavaa toimitusta ei voi enää muuttaa eikä peruuttaa.

Tutustumistarjous koskee vain uusia asiakkaita ja sen voi hyödyntää vain kerran per kotitalous. Pidätämme oikeuden evätä tilaus asianmukaisin perustein, kuten petosyrityksen, luottokelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan syyn vuoksi.

Toimitamme tuotteemme vain manner-suomalaisiin osoitteisiin.

Joustava toimitus

Voit muuttaa toimitusta haluamallasi tavalla olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Voit pitää taukoa, siirtää toimitusaikaa tai lopettaa tilauksen. Emme velvoita asiakkaalta sitoutumista tai jatko-ostovelvoitetta ja voit lopettaa tilauksen koska tahansa asiakaspalvelun kautta.

Maksu

Saat tilauksen mukana aina paperilaskun, joka toimii myös tilausvahvistuksena. Sinulla on 14 päivää maksuaikaa, ellei toisin ole sovittu. Viivästyskorko määräytyy lain mukaisesti. Jos laskua ei makseta ajallaan, korkoa ja mahdollisia perintäkuluja peritään viivästyskorkolain mukaisesti. Viivästyneestä maksusta veloitetaan 5 euroa. Maksuhuomautuksen jälkeen lasku siirtyy perintään.

Ilmainen toimitus

Tarjoamme posti- ja toimitusmaksut kaikista tulevista kestotilauslähetyksistä! Ellei toisin ole sovittu.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa sinua keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10.00 - 12.00 numerossa 0449898482. Voit lähettää meille myös sähköpostia osoitteeseen helmi@silentpark.fi

14 päivän peruutusoikeus

Sinua suojaa kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus siitä päivästä lukien, kun olet vastaanottanut ensimmäisen toimituksesi, ja peruutusoikeus koskee vain ensimmäistä toimitusta. Jotta peruutusoikeus on voimassa, tulee tilauksen peruuttamisesta ja tuotteen palauttamisesta aina ilmoittaa asiakaspalveluumme. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen! Jos palautetun tuotteen arvo on alentunut enemmän kuin voi olettaa sen luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseksi, sinun tulee kattaa arvonalennus. Jotta voit hyödyntää peruutusoikeuden, tulee sinun maksaa palautuksen postikulut. Pyydä aina Postin kuitti palautuksesta. Lisätietoja peruuttamisoikeuden käytöstä saat asiakaspalvelustamme. Huomaathan, ettei palautusoikeus koske kestotilauksen ensimmäisen tuotelähetyksen jälkeen toimitettuja, samansisältöisiä tuotelähetyksiä.

Täysi reklamaatio-oikeus

Sovellettavien lakien mukaisesti tuotevirheitä koskee täysi reklamaatio-oikeus. Takuu rajoittuu tuotteen kestävyyteen, kuten pakkauksessa mainitaan, edellyttäen, että asianmukaista säilytystä noudatetaan ja valitus tehdään enintään kahden kuukauden kuluttua virheen havaitsemisesta. Ostaja on joka tapauksessa velvollinen ilmoittamaan tuotevirheestä kohtuullisen ajan kuluessa. Mahdollisissa reklamaatio- ja virhetilanteissa ostajan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Hinnat

Kaikki hinnat on ilmoitettu euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Tuotteen hinta voi vaihdella myyntikanavasta, jakelusta ja erikoistarjouksista riippuen. Hinnat ovat voimassa hinnanmuutoksiin asti. Ilmoitus mahdollisista hinnanmuutoksista lähetetään hyvissä ajoin ennen muutosten voimaantuloa. Tämä tarkoittaa sitä, että hinnanmuutoksista ilmoitetaan vähintään kuukausi (1) ennen hinnanmuutoksen voimaantuloa. Tutustumistarjouksia ei voi käyttää toistuvasti aina uusilla tilauksilla/irtisanomisilla, sillä tutustumistarjoukset koskevat vain uusia asiakkaita ja yhtä kotitaloutta per tarjous.

Reklamaatiot

Jos haluat tehdä reklamaation ostostasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos emme pääse sopimukseen asiassa, voit tehdä ilmoituksen kuluttaja-asiamiehelle sähköisesti tässä osoitteessa https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta/. Voit myös käyttää Euroopan komission verkkoportaalia. 

Noudatamme tietosuojalakia varmistaaksemme turvallisuutesi

Käsittelemme kaikkia henkilötietoja tietosuojalain mukaisesti. Helmi Vita Oy on rekisterinpitäjä joka tallentaa ja käytää näitä tietoja, jotta voimme hoitaa ja hallita asiakassuhteita. Tietojen luovuttaminen muille kuin edellä mainituille osapuolille ei voi tapahtua ilman suostumustasi, ellei luovuttamista ole asetettu lain nojalla tai se on osa maksun perintää, vakuutusvaatimuksia ja/tai kirjanpitoa. Asiakaspalvelu vastaa tilausten käsittelystä. Sinulla on oikeus tutustua sinusta rekisteröityihin tietoihin ja vaatia niiden korjausta, ks. Henkilötietolain §§ 18, 27 ja 28.

Jos haluat lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lainsäädäntö ja toimivalta

Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Osapuolten väliset riidat on ratkaistava sovintomenettelyllä. Jos sovintomenettelyä ei tapahdu, sopimusriita on saatettava Mikkelin tuomioistuinkäsittelyyn.

Vastuuvapauslauseke ja rajoitukset

Silent Park Oy sekä Helmi Vita Oy pidättää itsellään oikeuden lopettaa toiminnan sekä oikeuden virheellisiin hintoihin tai toimitusongelmiin johtuen Silent Park Oy:n ja/tai Helmi Vita Oy:n ulkopuolisista tekijöistä.

Silent Park Oy sekä Helmi Vita Oy pidättää myös oikeuden tulostus- ja hintavirheisiin, sekä veromuutoksiin.

Tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin varastoa riittää (kuten yksittäisen kampanjan yhteydessä usein ilmoitetaan). Emme ota vastuuta tuotteiden väärinkäytöstä. Seuraa pakkauksessa suositeltua annostusta.

Sopimusehtojen muutos

Ehtoihin voidaan tehdä muutoksia erityistarpeiden ja julkisten muutosten tai tilausten perusteella. Jos ehtoja muutetaan, saat siitä ilmoituksen. Tällainen ilmoitus jätetään kuukausi (1) ennen muutosten voimaantuloa.
Jos haluat päättää sopimuksen muutettujen ehtojen perusteella, voit vapaasti tehdä sen. Jos osapuolten välinen sopimus ei ole päättynyt, se tarkoittaa, että hyväksyt sopimuksen päivitetyt ehdot. Uudet ehdot julkaistaan verkkosivuillamme yhdessä uusien ehtojen lähettämisen kanssa.

Sähköisen kaupankäynnin takaisinmaksu

Tilauksen yhteydessä kerrotaan toimituksen enimmäiskesto. Jos emme pysty noudattamaan sovittua aikaa, sinulle ilmoitetaan viivästymisen syy ja uusi toimitusaika. Sinulla on tällöin oikeus peruuttaa osto veloituksetta, vaatia kaupan toteutumista tai vaatia korvaavaa tuotetta Helmi Vita Oy:ltä.


GDPR

Noudatamme lainmukaisesti GDPR-asioita.