Toimitusehdot

Helmi Vita Oy ja Silent Park Oy

Helmi tuotteet:

Saat Helmi tuotteen postilaatikkoosi kahden viikon kuluessa tilauksestasi ilman postikuluja, riippuen postin kuljetuksista. Yleisesti tuotteet saapuvat 14 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Tilaukset ovat jatkuvia tilauksia. Kaikki tilaukset toimitetaan vaivattomasti suoraan kotiisi postitse. Alennukset koskevat aina ainoastaan ensimmäisiä toimituksia eli jatkotilauksiin saatu alennus ei enää päde.


Tilattavissasi on kaksi tuotepakettia sekä molemmat yhdessä.

Helmi B-vitamiini 90 purutablettia ovh 59,95€, tarjous koskevat ensimmäistä toimitusta.

Helmi Multi + D-vitamiini 90 purutablettia ovh 59,95, tarjous koskevat ensimmäistä toimitusta.

Tuotteissa on mahdollista olla ostohetkellä tarjous jolloin hinta on tarjouksen mukainen.


90 purutablettia tai 180 purutablettia Helmi -tuotepaketti sisältää 1 tai 2 tuotepakettia. Helmi tuotteen vitamiinit riittävät tavallisella annostuksella, yksi tabletti päivässä, yhdelle henkilölle 3kk tai puoleksi vuodeksi riippuen kumman tilauksen olet valinnut alussa. Jatkolähetykset ovat 3kk tai 6kk pituisia, aina 2 pakkausta kerralla. Mikäli haluat käyttää Helmi Multi + D-vitamiinia 2 tablettia päivässä, tilaa 2x se määrä jonka tilaisit muuten. 


 Jatkotilauksen hinta: 

6kk Helmi B-vitamiini, ASIAKKAILLEMME 79,90€ (ovh 119,80€)

6kk Helmi Multi + D-vitamiini, ASIAKKAILLEMME 79,90€ (ovh 119,80€)

Tilaukset ovat jatkuvia tilauksia ja jatkotoimitukset lähetämme 3kk tai 6kk välein. Ensimmäisien 3kk tuotteiden jatkotoimitukset toimitetaan 40 vuorokauden kuluttua ensimmäisestä toimituksesta. Toimituskulut sisältyvät hintaan.

Tilauksen tilataan ja lähetetään aina jatkuvina kestotilauksena. 3kk tai 6kk tapahtuvan jatkotoimituksen hinta on aina edullinen tarjoushinta 79,90€ / Helmi tuote. Tuotepaketti toimitetaan pääsääntöisesti yhtenä lähetyksenä ja lasku toimitetaan tilauksen mukana. Mikäli saat useamman paketin, avaa ne kaikki ja varmista laskusta toimitussisältö.

Laskusta voit tarkastaa asiakaspalvelunumeron mikäli haluat siirtää seuraavaa toimitusta, katkaista tilauksen, haluat saada laskulle lisää maksuaikaa tai sinulle tulee muuta kysyttävää.

Sinulla on 14 vuorokauden peruutusoikeus ensimmäisellä tilauksellasi eli laskun eräpäivään asti. Mikäli haluat peruuttaa tilauksen käyttäen peruutusoikeutta, tulee sinun olla yhteydessä asiakaspalveluumme pakkauksen mukana tulleen laskun eräpäivään sekä maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut. Pyydä aina Postin kuitti palautuksesta. Palautus ei ole tilauksen peruutus ilman yhteydenottoa asiakaspalveluumme. Palauttamalla tuotteen / tuotteet luovutatte ne Helmi Vita Oy:n omaisuudeksi. Lisätietoja peruuttamisoikeuden käytöstä saat asiakaspalvelustamme. Huomaathan, ettei palautusoikeus koske kestotilauksen ensimmäisen tuotelähetyksen jälkeen toimitettuja, samansisältöisiä tuotelähetyksiä. Palautetun tuotteen tulee olla uudelleen lähetyskunnossa, eli täysin avaamattomana. Avattuja pakkauksia emme ota vastaan terveydellisistä syistä ja tällöin tuote / tuotteet on maksettava kokonaisuudessaan.

Jatkotilauksilla ei ole palautusoikeutta vaan ne tulee maksaa kokonaisuudessaan. Tarvittaessa tee muutokset seuraavaan tilaukseen ennen jatkotilauksen lähtöä. Lähetetyillä jatkolähetuksille ei voi tehdä muutoksia.


Sopimusehdot on päivitetty 17.4.2023 ja ne ovat voimassa kaikille kirjatuille ja uusille sopimuksille

Yleistä

Nämä toimitus- ja sopimusehdot koskevat vain Manner-Suomeen toimitettavia tilauksia, sillä muualle niitä ei toimiteta. Henkilön tulee olla yli 18-vuotias tilatakseen Silent Park Oy:lta ja Helmi Vita Oy:lta.

Kestotilaus ilman sitoutumisaikaa tai ostovelvoitetta

Meillä ostosten teko on helppoa ja yksinkertaista. Silent Park Oy myy tuotteita nykyisellä tilausperusteella, jonka mukaisesti tilauksesi toimitetaan aina suoraan postilaatikkoosi. Sinun ei siis tarvitse koskaan huolehtia milloin seuraava lähetys toimitetaan sillä ne saapuvat kun viimeinen pakkaus on käytössäsi kun olet ottanut purutabletteja yhden joka päivä. Ensimmäinen lähetys toimitetaan 14 arkipäivän kuluessa tilauksestasi ja saat 3 kuukauden tai 6 kuukauden käyttöannoksen edulliseen hintaan - maksat vain 59,95 € 3 kuukauden lähetyksestä tai 119,80€ 6 kuukauden lähetyksestä mukana tulevalla laskulla. Jatkossa saat Helmi -lähetyksen joka kolmas tai kuudes kuukausi hintaan 79,90€ ilman toimituskuluja / lähetys. Ensimmäinen kuuden kuukauden jatkolähetys toimitetaan 40 vuorokauden kuluttua ensimmäisestä 90 päivän tilauksesta, jonka jälkeen toimitukset lähetetään kolmen tai kuuden kuukauden välein. 6 kuukauden tilaus lähetetään 3 kuukauden kuluttua, jonka jälkeen toimitukset lähetetään kuuden kuukauden välein. Erikoistarjoukset sisältävät eri hinnat, mutta jatkotilaukset tulevat samalla tavalla.

Ilmoita asiakaspalveluumme 40 vuorokauden sisällä edellisen laskun päiväyksestä , jos haluat tehdä muutoksia tilaukseesi tai peruuttaa tilauksesi. Ilmoituksen voit tehdä puhelimitse tai www.helmivita.fi/yhteystiedot/ sivun kautta.  Näiden 40 vuorokauden kuluttua edellisen laskun päiväyksestä ei voi tehdä enää muutoksia ensimmäiseen jatkolähetykseen ja jatkolähetysten jälkeisiin toimituksiin tulee muutokset tehdä kahden (2) kuukauden kuluessa laskun päiväyksestä.

Tarjoushinta koskee vain uusia asiakkaita ja sen voi hyödyntää vain kerran per kotitalous. Pidätämme oikeuden evätä tilaus asianmukaisin perustein, kuten petosyrityksen, luottokelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan syyn vuoksi.

Toimitamme tuotteemme vain manner-suomalaisiin osoitteisiin.

Joustava toimitus

Voit muuttaa toimitusta haluamallasi tavalla olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Voit pitää taukoa, siirtää toimitusaikaa tai lopettaa tilauksen. Emme velvoita asiakkaalta sitoutumista tai jatko-ostovelvoitetta ja voit lopettaa tilauksen koska tahansa asiakaspalvelun kautta.

Maksu

Ostokset maksetaan etukäteen joko luottokortilla tai tilisiirtona. Saat jatkotilauksen mukana aina paperilaskun. Lasku toimii myös tilausvahvistuksena. Sinulla on 14 päivää maksuaikaa, ellei toisin ole sovittu. Viivästyskorko määräytyy lain mukaisesti. Jos laskua ei makseta ajallaan, korkoa ja mahdollisia perintäkuluja peritään viivästyskorkolain mukaisesti. Viivästyneestä maksusta maksuvalvonta veloittaa lisäkuluja ja viivästyskorkoa 7%.  Laskut ovat perintä kelpoisia.

Ilmainen toimitus

Tarjoamme posti- ja toimitusmaksut kaikista tulevista kestotilauslähetyksistä! Ellei toisin ole sovittu.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa sinua keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10.00 - 14.00 numerossa +35846 575 14 97 . Mikäli haluat siirtää tilausta, peruuttaa tilauksen, haluat maksuaikaa laskulle, ole riittävän ajoissa yhteydessä puhelimitse jotta peruutus kirjataan ajoissa. Myöhässä tehty peruutus peruuttaa vasta myöhemmät lähetyksen.

14 päivän peruutusoikeus

Sinua suojaa kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus siitä päivästä lukien, kun olet vastaanottanut ensimmäisen toimituksesi, ja peruutusoikeus koskee vain ensimmäistä toimitusta. Laskemme vastaanottaneeksesi toimituksen 3 (kolmen) arkipäivän kuluttua tilauksesta. Jotta peruutusoikeus on voimassa, tulee tilauksen peruuttamisesta ja tuotteen palauttamisesta aina ilmoittaa asiakaspalveluumme riittävän ajoissa. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen! Jos palautetun tuotteen arvo on alentunut enemmän kuin voi olettaa sen luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseksi, sinun tulee kattaa arvonalennus. Jotta voit hyödyntää peruutusoikeuden, tulee sinun maksaa palautuksen postikulut. Pyydä aina Postin kuitti palautuksesta. Lisätietoja peruuttamisoikeuden käytöstä saat asiakaspalvelustamme. Huomaathan, ettei palautusoikeus koske kestotilauksen ensimmäisen tuotelähetyksen jälkeen toimitettuja, samansisältöisiä tuotelähetyksiä.

Täysi reklamaatio-oikeus

Sovellettavien lakien mukaisesti tuotevirheitä koskee täysi reklamaatio-oikeus. Takuu rajoittuu tuotteen kestävyyteen, kuten pakkauksessa mainitaan, edellyttäen, että asianmukaista säilytystä noudatetaan ja valitus tehdään enintään kahden kuukauden kuluttua virheen havaitsemisesta. Ostaja on joka tapauksessa velvollinen ilmoittamaan tuotevirheestä kohtuullisen ajan kuluessa. Mahdollisissa reklamaatio- ja virhetilanteissa ostajan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Hinnat

Kaikki hinnat on ilmoitettu euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Tuotteen hinta voi vaihdella myyntikanavasta, jakelusta ja erikoistarjouksista riippuen. Hinnat ovat voimassa hinnanmuutoksiin asti. Ilmoitus mahdollisista hinnanmuutoksista lähetetään hyvissä ajoin ennen muutosten voimaantuloa. Tämä tarkoittaa sitä, että hinnanmuutoksista ilmoitetaan vähintään kuukausi (1) ennen hinnanmuutoksen voimaantuloa. Tutustumistarjouksia ei voi käyttää toistuvasti aina uusilla tilauksilla/irtisanomisilla, sillä tutustumistarjoukset koskevat vain uusia asiakkaita ja yhtä kotitaloutta per tarjous.

Reklamaatiot

Jos haluat tehdä reklamaation ostostasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos emme pääse sopimukseen asiassa, voit tehdä ilmoituksen kuluttaja-asiamiehelle sähköisesti tässä osoitteessa https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta/. Voit myös käyttää Euroopan komission verkkoportaalia. 

Noudatamme tietosuojalakia varmistaaksemme turvallisuutesi

Käsittelemme kaikkia henkilötietoja tietosuojalain mukaisesti. Helmi Vita Oy on rekisterinpitäjä joka tallentaa ja käyttää näitä tietoja, jotta voimme hoitaa ja hallita asiakassuhteita. Tietojen luovuttaminen muille kuin edellä mainituille osapuolille ei voi tapahtua ilman suostumustasi, ellei luovuttamista ole asetettu lain nojalla tai se on osa maksun perintää, vakuutusvaatimuksia ja/tai kirjanpitoa. Asiakaspalvelu vastaa tilausten käsittelystä. Sinulla on oikeus tutustua sinusta rekisteröityihin tietoihin ja vaatia niiden korjausta, ks. Henkilötietolain §§ 18, 27 ja 28.

Jos haluat lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lainsäädäntö ja toimivalta

Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Osapuolten väliset riidat on ratkaistava sovintomenettelyllä. Jos sovintomenettelyä ei tapahdu, sopimusriita on saatettava Mikkelin tuomioistuinkäsittelyyn.

Vastuuvapauslauseke ja rajoitukset

Silent Park Oy sekä Helmi Vita Oy pidättää itsellään oikeuden lopettaa toiminnan sekä oikeuden virheellisiin hintoihin tai toimitusongelmiin johtuen Silent Park Oy:n ja/tai Helmi Vita Oy:n ulkopuolisista tekijöistä.

Silent Park Oy sekä Helmi Vita Oy pidättää myös oikeuden tulostus- ja hintavirheisiin, sekä veromuutoksiin.

Tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin varastoa riittää (kuten yksittäisen kampanjan yhteydessä usein ilmoitetaan). Emme ota vastuuta tuotteiden väärinkäytöstä. Seuraa pakkauksessa suositeltua annostusta.

Sopimusehtojen muutos

Ehtoihin voidaan tehdä muutoksia erityistarpeiden ja julkisten muutosten tai tilausten perusteella. Jos ehtoja muutetaan, saat siitä ilmoituksen. Tällainen ilmoitus jätetään kuukausi (1) ennen muutosten voimaantuloa.
Jos haluat päättää sopimuksen muutettujen ehtojen perusteella, voit vapaasti tehdä sen. Jos osapuolten välinen sopimus ei ole päättynyt, se tarkoittaa, että hyväksyt sopimuksen päivitetyt ehdot. Uudet ehdot julkaistaan verkkosivuillamme yhdessä uusien ehtojen lähettämisen kanssa.

Sähköisen kaupankäynnin takaisinmaksu

Tilauksen yhteydessä kerrotaan toimituksen enimmäiskesto. Jos emme pysty noudattamaan sovittua aikaa, sinulle ilmoitetaan viivästymisen syy ja uusi toimitusaika. Sinulla on tällöin oikeus peruuttaa osto veloituksetta, vaatia kaupan toteutumista tai vaatia korvaavaa tuotetta Helmi Vita Oy:ltä.


GDPR

Noudatamme lainmukaisesti GDPR-asioita.