Silent Park Oy

Kohtele työntekijöitä kuten haluat tulla itse kohdelluksi

Silent Park Oy:n omistajat teki yhdessä toimivan rakenteen telemarkkinointiin.

Kun työnantajat eivät ole aina työntekijöiden puolella, kaksi kaverusta päätti muokata jo olemassa olevasta yhden miehen yrityksestä 2 miehen yrityksen. Samantien yritykseemme ilmottautui halukkaita työntekijöitä kun kerroimme mitkä ovat meidän näkemyksemme ja kuinka työntekijöistä on pidettävä huolta eikä polkea heidän etujaan.

Meidän toiminta perustuu täysin rehellisyyteen sekä avoimuuteen. Puhallamme työntekijöiden kanssa samaan suuntaan jotta myötätuuli on kaikille mieluinen. Kun yritys menestyy, siitä nauttii myös työntekijämme!


5.2.2020

UUSI Projektimme starttaa kunnolla 2.3.2020 liikkeelle, mutta tulevat työntekijämme ovat jo nyt innoissaan jotta pääsevät meille töihin!! Tämä kertoo siitä että meillä välitetään oikeasti työntekijöistämme, ja olemme heille reiluja. Pidämme kiinni lupauksistamme, ja kerromme avoimesti tulevaisuuden näkymiä. 

Tiimimme

Kavereiden muokkaama yritys

Operatiivinen johtaja

Lauri Parkkinen

lauri.parkkinen@silentpark.fi

+358449898482

                                             Myyntijohtaja

                                                Juuso Väisänen                                                                                                                               juuso.vaisanen@silentpark.fi  

                                                +358503375001