D-vitamiini 20µg 6kk

SuomenApteekki D-vitamiini 20 mikrogrammaa, pakkauskoko 3 x 60 kapselia.

SuomenApteekki D-vitamiinilla turvaat päivittäisen D-vitamiinin saannin ympäri vuoden.

Rasvaliukoinen D-vitamiini on ihmiselle tärkeä vitamiini ja sitä tarvitaan erityisesti kasvuun, luun ja hampaiden muodostumiseen ja hyvinvointiin .

D- vitamiinin puutos aiheuttaa ihmiselle merkittävää haittaa joka voi johtaa mm. luiden pehmenemiseen.

Aikuinen ihminen tarvitsee D-vitamiinia ympäri vuoden ja auringonvalo onkin tärkein D-vitamiinin lähde. Pimeinä vuodenaikoina D-vitamiinin tarve monipuolisesta ruuasta ja ravintolisästä on merkittävän suuri. Kesällä vuoden valoisimpana aikana on turvattava myös D-vitamiinin saanti monipuolisella ruualla sekä ravintolisillä sillä D-vitamiinin saanti auringonvalosta ei ole välttämättä riittävän suuri edes kesäaikaan ihmisten oleillessa sisätiloissa entistä enemmän.

Eläinperäistä D3-vitamiinia esiintyy rasvaisissa kaloissa, kalanmaksaöljyssä, eläinten maksassa, kananmunissa ja maitotuotteissa, joihin on lisätty D-vitamiinia. Auringonvalosta ja monipuolisesta ruuasta huolimatta ihmisillä jää D-vitamiinin saanti helposti liian alhaiseksi. D-vitamiinin saanti voidaan nostaa riittävälle tasolle tehokkaasti SISU D-vitamiinin avulla.

SuomenApteekki D-vitamiinivalmisteen sisältämä D3-vitamiini on tutkitusti tehokkaasti imeytyvässä muodossa ja sitä on taatusti riittävästi.

SuomenApteekki D-vitamiinilla saat vastustuskykyä ympäri vuoden.

D-vitamiini ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

36,95 €
Please select variants first